Vi kender ham allesammen: drengerøven. Fyren der bare ikke kan få nok af det super drengede liv, og virker som typen der aldrig kommer til at slå sig ned og stifte familie. Hans alder fortæller måske at han er voksen, men indeni er han stadig et barn ? det eneste der har ændret sig, er prisen på hans legetøj. Han elsker at drøne rundt i fede biler, han holder af damer og han er en vaskeægte livsnyder. Man er på én gang jaloux over det liv han lever, og kunne på den anden side ikke finde på at opgive de ting man har bygget for hvad der ligner flydende fristelser og glæder. Så hvad gør man, når denne type af person skal fejres og have en gave? Det kan føles som en større udfordring, da drengerøven ofte ser ud som om han ?har det hele? – og hvad giver man manden der har alt? Samtidig kan man let blive i tvivl om, om man virkelig kender og forstår drengerøven, og derfor kan give ham en ordentlig gave. For man ser på hans liv, og tror man forstår det ? men hvis man ikke selv har lyst til at lægge sit liv om til det, har man så reelt alle brikkerne?

Vi hopper let og elegant over den problemstilling ved at bede en vaskeægte drengerøv om at dele ud af sine gave-tips. Vi har spurgt hvilke gaver han blev mest flad for, og hvad kerneværdierne er i en god drengerøvsgave:

 

Drengerøvs Gave #1: Alt Med Eventyr

Drengerøven kan ikke få nok af eventyr og oplevelser. Alt skal have fart over feltet, og det handler om at få nye indtryk hele tiden. Alt hvad du kan købe der kan bidrage til hans liv som eventyrer vil blive taget godt imod. Drengerøvene udlever selvfølgelig denne eventyrssøgende del af sig selv på forskellig vis, og du må derfor være opmærksom på hvilken type eventyrer han er når du vælger gaven. Elsker han at rejse rundt med stor rygsæk på, så kan et nyt telt sikkert gøre hans eventyr endnu mere behagelige. Er han derimod typen der rejser på første klasse, så se om du kan finde noget der gør hans luksus-tur i flyet endnu bedre.

 

Drengerøvs Gave #2: Nostalgi

Drengerøve er ligesom så mange andre mennesker også nostalgiske. Det foregår på to forskellige planer: det personligt nostalgiske plan, og det samfundsmæssige plan. På det personlige plan handler det om de drømme drengerøven selv havde som barn: måske havde han en fascination af Casio ure, eller elskede hvordan Super Man kan flyve ud i hele verden som det passer ham. Køb noget der minder ham om de ting han elskede i barndommen. På det samfundsmæssige plan er vi ovre i, at selv den frie drengerøv henter inspiration udefra til sin personlighed. Kig på de traditionelle drengerøve ? James Bond er et godt eksempel. Find ud af hvad hvilke gadgets eller tøjgenstand de har, og giv det som gave til den moderne drengerøv ? det vil med sikkerhed falde i god jord.