Så er det tid til konfirmation, og det betyder flere ting. Det betyder, at en hel flok unge mennesker snart træder ind i de voksnes rækker. Det betyder, at forældre såvel som deres børn lige nu, har en masse nerver på og er i gang med at planlægge den helt store fest. Og det betyder, at du skal ud at finde en passende gave til konfirmanden.

Med alle de kræfter der lægges i konfirmationen fra både forældrenes og konfirmandens side, er det at finde en gave ikke en helt triviel opgave. Den skal gerne passe ind i temaet, omkring overgangen til voksenlivet, samtidig med den understøtter og supplerer de festligheder der er arrangeret. Du vil gerne have, at konfirmanden bliver glad, og du ønsker at forældrene skal kunne se du værdsætter deres kræfter. Gaven skal altså være helt perfekt, og det kan være noget af en udfordring. Vi har her samlet vores bud på de perfekte gaver til pigen der skal konfirmeres, og håber de kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte lille ting at give.

 

Gaven til Hende #1: Juveler!

Ahh, det er bare gas. Der er ingen grund til at bruge hele formuen på at dække den lille frøken ind i guld og diamanter. Du må huske på, at selvom hun nu er ?voksen?, så er der stadig barn nok i hende til, at hun ikke behøver bekymre sig om rotteræset og pengene. Det vigtige for hende er ikke prisen på smykkerne, men det personlige i at få en gave, og at hun kan komme til at ligne en vaskeægte prinsesse. Der er masser af billige smykker der er lavet af gode materialer, og som ser rigtigt flotte ud.

 

Gaven til Hende #2: Flot og Praktisk

Som en del af det, at blive voksen, kommer der også mere ansvar på bordet. En god gave anerkender og signalerer dette. Find derfor noget praktisk til den nye voksne, som samtidig er lidt festligt eller kan bringe prinsessen i hende frem på sin store dag. Igen behøver det ikke koste en bondegård ? det er muligt at finde billige dameure og andre accessories der signalerer modenhed og ansvarlighed, uden at gå op kompromis med kvaliteten.

 

Gaven til Hende #3: Nostalgisk

Du kan også gå den anden vej, og blive lidt nostalgisk. Tænk tilbage på minder og historier du har med konfirmanden, og se om du kan komme på noget kreativt. Mange fokuserer på den fremtid den unge nu træder ind i, og du kan skille dig ud ved at give dem noget der tydeliggør hvad de nu lægger bag sig. Det kan være alt fra et foto-album med de bedste (eller måske pinlige) minder, til en tur i Sommerland som hun bare ikke kunne få nok af som lille. Gør det personligt og sjovt, og du vil med garanti se en smilende konfirmand. Det er også denne type gave, hun vil elske at have i fremtiden når hun kigger tilbage på sit liv.